Velg land eller region

Du er ved Norway (Norsk)
Start
arjo-male-nurse-madresscover-skiniq-banner.jpg
Dedikert til

Empowering movement

Velkommen hit – til et hjem for bevegelsesløsninger for mennesker som står overfor mobilitetsutfordringer

 

Arjo.com er oppdatert med innspill fra partnere over hele verden. Utforsk de nye produkt- og løsningsdelene og de oppdaterte kunnskaps- og om oss-områdene. Nettstedet vil fortsette å utvikle seg, og vi håper du vil dele dine tilbakemeldinger gjennom det nyutviklede Kontakt oss-knutepunktet.

 

Arjo-produkter

Designet for pasienter og pleiere

Utstyret vårt er designet for å redusere risikoen for arbeidsrelaterte skader og hindre sykdom som følge av immobilitet gjennom hele pleieprosessen. Målet er å sikre et pleiemiljø som er trygt, komfortabelt og verdig for både pasienter og pleiere.

arjo move.png

Et partnerskap for å forbedre resultatene

Arjo programmene gir deg og personalet ditt mulighet til å oppnå garanterte forbedringer i forhold til dine kliniske og driftsmessige mål, noe som fører til velvære, driftseffektivitet og økonomisk optimalisering.

Martina VTE product specialist (6)

Ressurssenter Covid-19

All relevant informasjon for å hjelpe deg å bruke våre produkter og løsninger i lys av COVID-19, i tillegg til oppdateringer fra selskapet.

Arjo.Early Mobility Walking.jpg

En vei til friskere resultater

Vi bidrar til å skape sikrere og mer effektive helsemiljøer, slik at du kan dekke de stadig skiftende behovene innen akutt- og langtidspleie.

Nurse with shadow.jpg

Løse de største utfordringene i helsevesenet

Mange helseinstitusjoner har problemer med å finne tilstrekkelig kapasitet og ressurser til å oppfylle dagens krav til helsevesenet. Med riktig kunnskap, prosesser og utstyr kan de fremme velvære hos pasienter og pleiere i tillegg til å redusere kostnader og øke effektiviteten.

Arjo kort fortalt

Fakta om Arjo

6500

ansatte globalt

1957

Arjo ble grunnlagt

+ 100 land

der Arjo selger produkter og tjenester

Empowering Movement

er kjernen i alt vi gjør.

Vi skaper verdi ved å

Forebygging av immobilitetsskader
Fremme mobilitet med verdighet
Beskytte pleiernes velvære
Optimalisere kostnader og effektivisere pleien
work with us Rhana Henrik.png

Jobb med oss

Vi er alltid på utkikk etter engasjerte medarbeidere som vil bli en del av vårt mål om skape bedre resultater innen helsevesen, samfunn og miljø. Uansett hvilken rolle du har og hvilken ekspertkunnskap du tar med deg, kommer arbeidet ditt til å bidra til å utgjøre en forskjell for mennesker over hele verden.

Nurse in hospital corridor.jpg

Årsrapport 2021

Års- og bærekraftrapporten for 2021 er nå publisert – les mer om reisen vi gjennomførte i 2021 og planene for fremtiden.